Mežacūku 3d modelis bez maksas

Mežacūku 3d modelis bez maksas

Mežacūkām ir viens no plašākajiem diapazoniem starp sauszemes zīdītājiem, un tik plaša mūsdienu teritorija ir izveidojusies, pateicoties sugu apmešanai ar cilvēka (Homo sapiens) palīdzību. Tagad šī suga sastopama savvaļas vai mežonīgā veidā visos kontinentos, izņemot Antarktīdu un daudzas okeāna salas.Mūžzaļas mežacūkas kopš seniem laikiem ir bijis galvenais mednieku objekts, tāpēc medības un zemes izmantošanas maiņa ir izraisījusi sadrumstalotību. izplatību un sugu iznīcināšanu Britu salās, Skandināvijā, Ziemeļāfrikas daļās. Kā arī samērā lielu teritorijas daļu bijušās Padomju Savienības teritorijā un Japānas ziemeļos savvaļas cūkas apdzīvo biotopus no stepes līdz platlapju mežiem, no Rietumeiropas līdz Tālajiem Austrumiem, virzoties uz dienvidiem uz Ziemeļāfriku, Vidusjūru, Tuvie Austrumi, Indija, Ķīna, Japāna (ieskaitot Ryukyu salas), Taivāna un Lielās Sundas salas Dienvidaustrumu Āzija. Personas paplašinātā teritorija aptver biotopu no daļēji tuksneša līdz tropiskiem lietus mežiem, ieskaitot niedru džungļus, mangrovju mežus, lauksaimniecības zemes. Izkliedes diapazons Eiropā lielā augstumā: no jūras līmeņa līdz 2400 m Pirenejos.

apraksts

Ķermenis ir pinkains, līdz 2 m garumā, skausta augstumā līdz 1.1 m, svars līdz 450 kg, tēviņi ir lielāki nekā mātītes. Korpuss ir klāts ar stingriem sariem un parasti nedaudz plānas kažokādas, bet bieži kažokādas ir ļoti trūcīgas, tikai aste ir nedaudz pārklāta ar īsiem matiņiem. Krāsa no tumši pelēkas līdz melnai vai brūnai. Daudziem indivīdiem ir sānu apdegumi un mana mugura. Jaunie ir svītraini. Purns ir iegarens, mātītes kalpo kā tēviņi.

Bioloģijas iezīmes

Savvaļas cūka - galvenokārt nakts un parasti visēdājs dzīvnieks. Lielāko šī dzīvnieka barības daļu veido augļi, sēklas, saknes un bumbuļi. Gan savvaļā, gan savvaļas sugu pārstāvjos galvenā sociālā vienība ir mātīte un viņas slānis. Kad kupris ir pārtraucis barot pienu, divas vai vairākas ģimenes var sanākt kopā. Parasti grupas sastāv no 6-20 indivīdiem, lai arī tika pamanīti lieli ganāmpulki līdz apmēram 100 indivīdiem. Šīs attiecības saglabājas stabilas līdz nākamās pāru sezonas sākumam, kad iepriekš vientuļi pieaugušie vīrieši cīnās par mātītēm. Tēviņi parasti cīnās par 1-3 mātīšu kontroli, taču dažreiz šis skaits var sasniegt 8. Pēc pāru sezonas tēviņi aiziet prom. Mātīte parasti ražo no 4 līdz 8 sivēniem, lai gan ir gadījumi, kad piedzimst līdz 13 sivēniem.Meža mežacūka - viens no slavenākajiem medību zvēriem, vērtīgs gaļai, ādai, sariem un ikonām.Lejupielādēt mežacūku 3d modeli bez maksas ieslēgts Flatpyramid tagad.